Legenda Budak Pelik – Merungkai Misteri Banglo Lama!

Aku ada sekumpulan kawan yang pelik. Nak tahu apa yang peliknya?

A. Budak Pelik 1
Budak lelaki milenium yang terperangkap dalam dunia manusia purba. Dia ni terlepas dari muzium agaknya?

B. Budak Pelik 2
Makan buku, tidur buku, mandi buku. Dia ni punyalah genius. Aku syak, dia minum air rebusan buku kut.

C. Budak Pelik 3
Dia ni pemburu alien. Makin lama, aku rasa dialah alien yang sebenarnya.

D. Budak Pelik 4
Ratu jatuh. Rekod jatuhan tertingginya ialah 77 kali sehari. Tapi semangatnya tak pernah jatuh. Aku salute lah!

E. Budak Pelik 5
Eh… Aku pun termasuk dalam budak pelik ke? Takkan sebab almari aku penuh baju warna hitam dah jadi pelik. Hello, hitam tu pink bagi aku okay…

Butiran Buku

Penulis:

Ilustrator:

Jumlah Muka Surat: 

Bahasa: