Saya Budak Baru Belajar 1

Korang tau tak, cite ni spesel tau. Tak de yang tak best. Kalu korang baca, cam kena je ngan diri korang. Silap haribulan, korang ingat cite korang pulak. Nangis kalau tak dapat baca kisah jejaka hangat di pasaran ni. Dahlah bahasanya sempoi, tak sabo-sabo rasenya nak abiskan buku ni. Pastu, asyik nak gelak je baca. Bila dah start gelak tu, dah tak leh nak berenti. Benda tak kelakar pun, rasa nak gelak. Dah jadi cam orang tak betul dibuatnya. Kalu ada bran, sendiri baca la…

*****

“Pertama kali saya baca, terus jatuh hati dengan penulisan Norman Huzzer. Kalau saya perempuan, saya suruh family saya pinang dia… Peewitt!!” – Rafael

“Saya berasa geli hati membaca buku ini sehingga ketawa terkekek-kekek seperti langsuir di malam hari. Terus saya tidak boleh tidur kerana takut dengan suara sendiri.” – Farish

“Saya tak rasa nak baca buku merepek camni. Ntah betul ke tak mamat ni.” – Maryam

“Pilihlah saya sebagai ketua JKKK Kampung Cica. Insya Allah masalah baja sabsidi akan saya selesaikan.” – Pakcik Don

Butiran Buku

Penulis:

Ilustrator:

Jumlah Muka Surat: 

Bahasa: